Çılgın Sedat’tan Kerimcan Durmaz’a Spastik yanıtı! / VİDEO

Kerimcan Durmaz'ın Instagram'dan yaptığı paylaşıma tepki gösteren Çılgın Sedat, kişisel hesabından paylaştığı video ile Durmaz'a tepki gösterdi.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, önceki gün instagram hesabından gülümsediği bir fotoğrafını paylaşarak altına “en spastik gülüşümüz” notunu düştü. Ne olduysa bundan sonra oldu. Oğlunun Serebral Palsi hastalığına sahip olduğu bilinen Çılgın Sedat, Kerimcan Durmaz’ı engelli bireylere karşı hassasiyet göstermeye davet ederek, tepkisini instagram hesabından paylaştığı bir video ile dile getirdi.

Çılgın Sedat'tan Kerimcan Durmaz'a tepki

‘BİZLER HASSASSIZ’

Çılgın Sedat’ın “Spastik özür ile hiç kimsenin dalga geçmeye asla hakkı yoktur. Lütfen, bizler hassasız bilmeyenlerin de öğrenerek hassasiyet göstermesini rica ediyoruz” notuyla paylaştığı video, kısa sürede takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.

KERİMCAN ÖZÜR DİLEDİ

Bunun üzerine Kerimcan Durmaz da kendi hesabından bir özür metni yayınlayarak, tepkilere neden olan o ifadeleri farkında olmadan kullandığını belirtip, herkesten özür dilediğini belirtti. İşte Kerimcan Durmaz’ın paylaştığı o özür metni…

SDASDASDASF

Çılgın Sedat’tan Kerimcan Durmaz’a Spastik yanıtı! / VİDEO ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz spastik çılgın sedat sert yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.