Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 30 Nisan Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları için saatler kaldı. 30 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar merakla bekleniyor. Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında yapılan çekiliş sonrası ikramiyeler talihlilerin oluyor. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

Sayısal Loto Sonuçları haberimizde. 30 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için bekleyişş sürüyor. Saat 21:30'da yapılacak çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana geliyor. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?

Çılgın Sayısal Loto şans oyununda 30 Nisan 2022 Cumartesi çekilişi heyecanı şimdiden başladı. Vatandaşların da çekiliş saatine yakın, "Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu" araştırmaları başladı. Sayısal Loto büyük ikramiyesinin 54.346.813,37 lira olduğu açıklandı.

Sonuç sorgulama ve kazandıran numaralar hem "millipiyangoonlilne.com" adresinde hem de haberimizde yer alacak. 30 Nisan Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaralar; 9, 12,36, 39, 57,72, joker 37 ve süperstar 46 oldu.

Sayısal Loto Sonuçları ve Sorgulama İçin Tıklayınız

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 30 Nisan Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli oldu mu? ile ilgili etiketler Sayısal Loto Milli Piyango sonuçları sonu sorgulama numara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.