Çılgın Sayısal Loto 5 Mart Sonuçları Açıklandı mı? Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto 5 Mart sonuçları için geri sayım başladı. MPİ ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve noter huzurunda gerçekleştirilen Sayısal Loto büyük ikramiyesi ile talihlilerini bekliyor. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar...

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan çekilişle birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşuyor. Haftanın 3 günü yapılan şans oyununun çekilişi bu haftanın son çekilişi olacak.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da belli oluyor. Çekilişin hemen ardından kazandıran numaralar haberimizde olacak.

SAYISAL LOTO 5 MART SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Çılgın Sayısal Loto 5 Mart Sonuçları Açıklandı mı? Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar 5 mart çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.