Cihat Yaycı Paşa'dan dikkat çeken 'yeni 15 Temmuz' uyarısı!

Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı Paşa, FETÖ ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Yaycı, “Türkiye 15 Temmuz 2016 saat 20:30’a çok yaklaşmaktadır” dedikten sonra, bunun ekonomik ve sosyal zorluklar ile sığınmacı meselesini provoke ederek yapılacağını, bunun bir askeri darbe olmayacağını söyledi.

Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı Paşa, FETÖ ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Yaycı, “Türkiye 15 Temmuz 2016 saat 20:30’a çok yaklaşmaktadır” dedikten sonra bunun ekonomik ve sosyal zorluklar ile sığınmacı meselesini provoke ederek yapılacağını, bunun bir askeri darbe olmayacağını söyledi.

''BİR YARGI DARBESİ...''

Sözlerinin devamında ise; ''FETÖ gerçekten güçlüyse ve bunu askeri darbe yoluyla yapmayacaksa, 17/25 benzeri bir yargı darbesi ile yapmaya kalkacağı bana göre hemen hemen açıktır.

Zamanın şartları 17/25 Aralık’tan önceki havayı andırmaktadır. Bana yeni bir 17/25 Aralık daha pişiriliyor gibi geliyor.

Devlet Bahçeli’nin birkaç gün önce çok keskin ve net şekilde Süleyman Soylu’ya sahip çıkması da büyük ihtimalle bununla bağlantılıdır. Ayrı düşünülemez.

Kulislerde dolaşan FETÖ ile mücadele eden bürokratlara yapıldığı söylenen şantaj ve baskıların artması söylentisi de bunu kanıtlamaktadır.

İvedilikle bu yeni tehdite karşı önlemleri almak ve mevcut bütün hazırlıkları yapmak gerekiyor.'' dedi.

Cihat Yaycı Paşa'dan dikkat çeken 'yeni 15 Temmuz' uyarısı! ile ilgili etiketler Cihat Yaycı FETÖ Darbe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.