Cihan Ünal'ın Yeni Dizisinde Bakın Kimle Oynayacak! Genç Partner Şaşırtacak!

Usta oyuncu Cihan Ünal ekranlara yepyeni bir dizi ile geliyor. Alınan bilgiye göre Cihan Ünal ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dii Yalnız Kurt dizisinde başrol oynayacak.

Usta oyuncu Cihan Ünal ekranlara yepyeni bir dizi ile geliyor.  Alınan bilgiye göre Cihan Ünal ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dii Yalnız Kurt dizisinde başrol oynayacak.

Yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstleneceği dizide Golyat'a karşı yapılan destana sahip mücadele konu edilecek. Birçok başarılı projeye imza atan Osman Sınav uzun zamandır dizi için çalışmalarını devam ettiriyordu. Oldukça titiz bir çalışma sergileyen Osman Sınav'ın dizisi Yalnız Kurt. ATV ekranlarında olacak.

Dizinin Ana Kadrosunda Kimler Olacak?

ATV’de yayınlanması düşünülen  Yalnız Kurt dizisinde başrol olarak Cihan Ünal'ın oynayacağı ilk zamanlar belirtilmişti. Dizinin ana karakterleri arasında Cihan Ünal dışında  Hasan Denizyaran, Alpay Kurtdoğlu  karakterine hayat verecek karakter olarak seçildi.

Kariyeri  için önemli bir proje olan genç oyuncu Hasan Denizyaran daha önce İşte Bu Benim Masalım, Afili Aşk ve Elif adlı dizide rol almıştı.

Cihan Ünal'ın Yeni Dizisinde Bakın Kimle Oynayacak! Genç Partner Şaşırtacak!

Yeni dizi ile kariyerine önemli bir imza atan 28 yaşındaki Hasan Denizyaran Cihan Ünal’a bu dizide yeni partner olarak eşlik edecek. Dizi için çalışmalarını özenli bir şekilde sürdüren Osman Sınav kadronun tamamlanması için oyuncu seçimlerine devam ediyor.  

Yalnız Kurt Dizisinde Hasan Denizyaran Cihan Ünal'a Eşlik Edecek

Yalnız Kurt adlı dizide ünlü oyuncu Cihan Ünal'a eşlik edecek olan Hasan Denizyaran birçok aday içinde seçilerek dizide Cihan Ünal ile oynamaya hak kazanmıştı.

Cihan Ünal'ın Yeni Dizisinde Bakın Kimle Oynayacak! Genç Partner Şaşırtacak! - Resim : 2

Başrollerde oynayacak Cihan Ünal ve Hasan Denizyaran ATV ekranlarında başrol oynayacak iki kişi olarak Osman Sınav tarafından alınan kararla  belirlendi. Çok yakında ATV ekranlarına gelecek olan dizi Yalnız Kurt çekimlerine devam devam edilirken, dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerinde gelmesi bekleniyor.

Senaristliğini Murat Koca ve Alper Erze'nin yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav oturuyor. 

Cihan Ünal'ın Yeni Dizisinde Bakın Kimle Oynayacak! Genç Partner Şaşırtacak! ile ilgili etiketler cihan ünal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.