Çiftlikteki tartışma cinayetle bitti

Balıkesir’de Sedat Gümüş, bir çiftlikte henüz belirlenemeyen bir bir kişi tarafından silahla vuruldu. Gümüş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. 

Edremit ilçesinde meydana gelen olay şöyle gelişti. Sedat Gümüş, ülkü yolunda bulunan bir çiftlikte ismi henüz belirlenemeyen bir kişiyle buluştu. İkili arasında kısa sürede başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesiyle ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yanındaki silahla Sedat Gümüş’e ateş etti. Zanlı, Gümüş'e ateş ettikten sonra hızlı olay yerinden uzaklaştı.

Çiftlikteki tartışma cinayetle bitti

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredekilerin silah sesi duymaları ihbarı üzerine olay yerine 112 ve 156 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı ameliyata alındı. Doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmazken, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Çiftlikteki tartışma cinayetle bitti ile ilgili etiketler Balıkesir cinayet Edremit Sedat Gümüş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.