Çiftlikte facia! Küçük kız yem makinesinde parçalandı!

Tire'de 5 yaşındaki bir kız çocuğu yem karma makinesinde feci şekilde can verdi. Küçük kızın yem karma makinesine nasıl düştüğü araştırılmaya başlandı. Çiftlikte çalışan dedesi ise gözaltına alındı.

İzmir'in Tire ilçesinde, 5 yaşındaki Zeynep Kumsal Yılmaz, dedesinin çalıştığı çiftlikte yem karma makinesinin içinde yaşamını yitirdi. Küçük kızın yem karma makinesine nasıl düştüğü araştırılırken, dedesi M.T. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Çiftlikte facia! Küçük kız yem makinesinde parçalandı!

Tire'ye bağlı Gökçen Mahallesi'ndeki bir çiftlikte hayvan bakıcısı olarak çalışan M.T., hayvanlar için yem kararken, iddiaya göre torunu Zeynep Kumsal Yılmaz da yanında oynamaya başladı. Küçük kız bir ara ortadan kayboldu. Merak edip, aramaya çıkan dedesi, yem karma makinesinde torununun kol ve bacak parçaları ile kan olduğunu fark etti.

M.T., durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede küçük kızın feci şekilde can verdiği belirlendi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından küçük kızın, parçalanan uzuvları toplanıp, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Çiftlikte facia! Küçük kız yem makinesinde parçalandı! - Resim : 2

Küçük Zeynep Kumsal Yılmaz'ın dedesi ve acı haberi alarak olay yerine gelen diğer yakınları sinir krizi geçirdi. Çocuğun yem karma makinesine nasıl düştüğü araştırılırken, jandarma dede M.T.'yi gözaltına aldı. Jandarma, çiftlikteki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

DHA

Çiftlikte facia! Küçük kız yem makinesinde parçalandı! ile ilgili etiketler Tire yem karma makinesi Zeynep Kumsal Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.