Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın Türkiye'den böyle kaçtı

Türkiye'nin gündemine oturan Çiftlik Bank soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Mehmet Aydın'ın Türkiye'den kaçma görüntülerini ilk kez bu akşam Gazeteci Ferhat Ünlü ve Nazif Karaman yayınlayacak...

Çiftlik Bank'ın aranan firari Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın savcılık ifadesinde, "Mehmet, Urguay'ın yanında Dubai ve Arjantin'den de geçici vatandaşlık almıştı. Uruguay patladığı için bu iki ülkede olabilir" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise konuyla ilgili, "İade ve kırmızı bülten için süreç başlatıldı. Konu savcılığımız ve bakanlığımızın takibinde" ifadelerini kullandı.

ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Mehmet Aydın'ın Türkiye'den kaçma görüntüleri ise ilk kez ortaya çıktı.

Gazeteci Ferhat Ünlü o görüntülerin bugün TRT Haber'de yayınlanacağını sosyal medya hesabında duyurdu.

Ünlü, "Bu akşam Kırmızı Bülten’de bomba görüntüler yayınlayacağız. ‘Tosun’ lakaplı Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın’ın Türkiye’den kaçış görüntüleri ilk kez Kırmızı Bülten’de. Programımızın konuğu gazeteci @Nazifkaraman. Kırmızı Bülten bu akşam 22:10’da @trthaber’de." mesajını paylaştı.

İşte o çok özel görüntülerden birkaç kare...

Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın Türkiye'den böyle kaçtı ile ilgili etiketler çiftlikbank mehmet aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.