Çiftlik Bank davasında yeni gelişme: Fatih Aydın için tutuklama kararı

Çiftlik Bank ana davasında mahkeme, Mehmet Aydın'ın tutukluğunun devamına, ağabeyi Fatih Aydın ise tutuklanmasına karar verdi.

Uruguay'dan Türkiye'ye getirilen ve savcılıktaki ifadesinde "Çiftlik Bank ile alakam yoktur" diyen Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın hakkında karar verildi. Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi, Fatih Aydın'ın Çiftlik Bank ana davasında tutuklanmasına, Mehmet Aydın'ın da tutukluluk halinin devamına karar verdi.

'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın temmuz ayında Brezilya'da teslim olmasının ardından Türkiye'ye iade edilerek, 7 Temmuz'da tutuklanmıştı. Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın ise, tutuklu bulunduğu Uruguay'dan geçtiğimiz salı günü Türkiye'ye iade edilmişti.

Fatih Aydın, 5 Kasım'da Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından tutuklanmıştı.

Çiftlik Bank davasında yeni gelişme: Fatih Aydın için tutuklama kararı ile ilgili etiketler Çiftlik Bank ana dava mehmet aydın Fatih Aydın tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.