Çifte cinayet! Karı kocayı öldürüp tandıra gömmüşler

Kayseri'de kayıp olarak aranan karı kocanın cinayete kurban gittiği belirlendi. Öldürülen çift, evlerinin bahçesinde bulunan tandıra gömülü halde bulundu. Olayla ilgili olarak akrabaları göz altına alındı.

Kayseri’de 19 Mayıs tarihinden bu yana kayıp olarak aranan Firdevs-Mehmet Turhan çiftini bulmak için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Araştırma sonucunda çiftin öldürülüp gömüldüğü ihtimali üzerinde yoğunlaşan cinayet dedektifleri, Kocasinan ilçesine bağlı Emmiler Mahallesinde bulunan evlerinde arama yaptı. Bahçede bulunan tandırın olduğu alanda arama yapan ekipler alanı kazdı. Tandırda Firdevs-Mehmet Turhan çiftçinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Çifte cinayetle ilgili olarak Mehmet Turhan’ın kardeşi, yengesi ve yeğenlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İHA

Çifte cinayet! Karı kocayı öldürüp tandıra gömmüşler ile ilgili etiketler Kayseri firdevs turhan mehmet turhan tandır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.