Çift telefon taşımaya son: Aynı telefonda iki WhatsApp hesabı dönemi başlıyor!

WhatsApp, kullanıcıların çok uzun zamandır istediği çoklu hesap özelliğini Android ve iOS için getirmeye başladı. Yakında tek telefonda iki farklı WhatsApp hesabı kullanmak mümkün olacak.

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp'a uzun süredir beklenen bir özellik sonunda geliyor. Tek telefonda iki WhatsApp hesabı kullanmaya izin verecek 'çoklu hesap' seçeneği beta kullanıcılarının erişimine açıldı.

HESAP DEĞİŞTİRME SEÇENEĞİ EKLENDİ

Android WhatsApp beta güncellemesi (2.23.17.8), birden fazla hesap ekleme seçeneğiyle kullanıcılara sunuldu. Ayarlar bölümüne yeni eklenen menü ile eklenen iki hesap arasında geçiş kolaylaşıyor. Her hesap için konuşmalar ve bildirimler ayrı tutuluyor. Bununla birlikte yeni eklenen hesaplar, kullanıcı çıkış yapmayı seçene kadar cihazda açık durmaya devam ediyor.

AYNI TELEFONDA İKİ WHATSAPP HESABI NASIL KULLANILIR?

Eğer sizin de telefonunuza iki hesap kullanma özelliği gelidyse aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Unutmayın telefonunuza iki WhatsApp yüklemenize gerek yok.

1- WhatsApp'ı açın
2- Ayarlar bölümüne girin
3- Profil Fotoğrafının yanındaki ok simgesine dokunun
4- Hesap ekle diyerek ikinci hesabınızı ekleyin.
5- Yine bu bölümden hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz.

Çift telefon taşımaya son: Aynı telefonda iki WhatsApp hesabı dönemi başlıyor!

UZUN SÜREDİR BEKLENİYORDU

Özellikle iş ve özel hayatını ayırmak isteyen kullanıcıların çok uzun süredir beklediği yeni WhatsApp özelliği, tek cihazda birden fazla WhatsApp hesabı kullanmayı basit bir hale getiriyor.

Çift telefon taşımaya son: Aynı telefonda iki WhatsApp hesabı dönemi başlıyor! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.