Ciciş Esra Ersoy soyundu! İşte Esra Ersoy videosu!

Esra Ersoy soyunduğu video ile gündeme geldi. Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy paylaştığı videoda bornozunu çıkartıyormuş gibi yaparak dans etti. O anlar ise sosyal medyada olay oldu. Ersoy videosuna, "Bu kadarcık dekolte verebiliyorum namusluyum çok" dedi.İşte o video...

Esra Ersoy soyunduğu videoyu sosyal medyada paylaştı. Ciciş kardeşlerden Esra Esoy, Reynmen'in Ela şarkısında bornozunu çıkartıyormuş gibi yaparak dans etti.

Ciciş kardeşlerin Esra Esoy'u Reynmen'in Ela şarkısında sadece bornoz giyerek dans etti. Ersoy'un videosu kısa süre içerisinde birçok kişiye ulaştı.

"NAMUSLUYUM ÇOK"

Esra Ersoy'un Instagram hesabından yayınladığı cesur dans takipçilerini yüreğini hoplattı. Ersoy, bornozlu videosuna, "Çok istediniz bu şarkıda beni izlemeyi. Bu kadarcık dekolte verebiliyorum namusluyum çok. Takipçilerim için." ifadelerini kullandı.

ESRA ERSOY

Kardeşlerin büyüğü olan Esra Ersoy, 21.06.1985 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenimini Mersin Toros Kolejinde tamamladı. Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okudu. Daha sonra Ankara'da Bilkent ÜniversitesiTurizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila'da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

Rol aldığı projeler

Ruffles Reklamı (2011)
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hürriyet Emlak Reklam Filmi (2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)

Ciciş Esra Ersoy soyundu! İşte Esra Ersoy videosu! ile ilgili etiketler Esra Ersoy Reynmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.