Çiçeği burnunda evli Bora Akkaş ile Oben Alkan'dan bebek müjdesi

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai Kirişçi karakteriyle hafızalara kazınan 32 yaşındaki oyuncu Bora Akkaş, iki yıldır aşk yaşadığı blogger sevgilisi Oben Alkan ile Şubat ayının ilk günlerinde nikah masasına oturmuştu. Oben Alkan'ın 16 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.

Aralarında Üç Kuruş, Menajerimi Ara, Kurşun, Aslan Ailem, Adab-ı Muaşeret, Kocan Kadar Konuş, Dayan Yüreğim, Bebek İşi, Geniş Aile, Beni Unutma gibi yapımların da bulunduğu pek çok dizi ve filmde rol alan, 2009-2011 yılları arasında ekrana gelen Geniş Aile dizisinde hayat verdiği Zekai Kirişçi rolüyle hafızalara kazınan 32 yaşındaki oyuncu Bora Akkaş, uzun süredir birlikte olduğu blogger Oben Alkan ile Milano'da nikah masasına oturmuştu.

bora akbaş - oben alkan


Çiftin nikahı Milano'daki Türkiye Başkonsolosluğu'nda kıyılmıştı. Müjdeli haberi ise sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurmuşlardı. Çiçeği burnunda evli çiftten güzel haber geldi. Oben Alkan'ın 16 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

 BORA AKKAŞ BABA OLUYOR


Bebek beklediğini Instagram sayfasından duyuran Oben Alkan, ''Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan 5 küçük barnakcık'' şeklinde bir paylaşımda bulundu ve bebeğinin ultrason fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı. Alkan'ın büyüyen karnı dikkat çekti.


Bora Akkaş eşinin hamilelik pozunu kendi Instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınladı. Oben Alkan'ın paylaşımına aralarında Hazal Kaya, Nilperi Şahinkaya, Nursel Köse, Bartu Küçükçağlayan, Burcu Biricik, Ahu Yağtu, Ceylan Ertem, Melis İşiten, Zeynep Bastık, Ayşecan Tatari, Akasya Asiltürkmen gibi ünlü isimlerin de bulunduğu takipçilerinden tebrik mesajları ve yorum yağdı.

İşte Oben Alkan'ın o paylaşımları:

Çiçeği burnunda evli Bora Akkaş ile Oben Alkan'dan bebek müjdesi - Resim : 3

Çiçeği burnunda evli Bora Akkaş ile Oben Alkan'dan bebek müjdesi - Resim : 4

Çiçeği burnunda evli Bora Akkaş ile Oben Alkan'dan bebek müjdesi ile ilgili etiketler Bora Akkaş Oben Alkan Hamile Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.