Çiçeği burnunda çift Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz aşk tatiline çıktı!

Bir aydır birlikte oldukları ortaya çıkan çiçeği burnunda çift Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz, baş başa tatile çıktı.

Ünlü oyuncu Alp Navruz ile oyuncu arkadaşı Ayça Ayşin Turan'ın 1 yıllık ilişkileri geçtiğimiz ekim ayında Navruz'un çapkınlıkları nedeniyle bitmişti. Ayça Ayşin Turanla biten ilişkisinin ardından Navruz'un adı birçok güzelle anıldı. Son olarak Navruz'un adı bir süredir Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu ile anılmaya başlamıştı.

AŞKLARI BELGELENDİ!

Ünlü ikili ile ilgili yaşanan son gelişme aşk iddialarının gerçek olduğunu ortaya çıkardı.

Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz'un ortak arkadaşlarının doğum günü kutlamasında yan yana verdikleri poz magazin gündemine bomba gibi düştü. Türkoğlu ile Navruz'un aşkı bu fotoğrafla belgelenmiş oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Geçen haftalarda birbirlerini sosyal medyadan takip eden çiftin bir aydır beraberlik yaşadığı öğrenildi.

BAŞ BAŞA AŞK TATİLİ!

Son olarak Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz, birlikte tatile çıktı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan Türkoğlu ve Navruz, tatil rotalarını Bodrum olarak belirledi. İkili, tekne kiralayarak, Mavi Tur'a çıkacak.

 

Çiçeği burnunda çift Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz aşk tatiline çıktı! ile ilgili etiketler Sıla Türkoğlu Alp Navruz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.