CIA eski ajanı açıkladı! Ukrayna’da Zelenskiy’nin yerine kim geliyor?

CIA'in eski ajanlarından Larry Johnson ilginç bir iddia ortaya attı. Johnson, İngiliz istihbarat servislerinin Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy'ı, Vladimir Zelenskiy'nin halefi olarak seçtiğini ifade etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ukrayna yaklaşık iki yıldan beri Rusya ile savaşıyor. Rusya ile savaşta topraklarının bir bölümünü kaybeden Ukrayna ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.


CIA ESKİ AJANI JOHNSON’DAN İLGİNÇ ZELENSKİY İDDİASI


ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı'nın (CIA) eski ajanlarından Larry Johnson, Dialogue works adlı YouTube kanalındaki programda, ”İngiliz istihbaratı küçük komedyen Zelenskiy'nin artık işe yaramadığını ve Ukrayna Genelkurmay Başkanı Zalujnıy gibi birinin daha önemli bir rol oynayacak birine ihtiyaçları olduğunu anlıyor" dedi.

İNGİLİZ İSTİHBARATI ZELENSKİY’İN YERİNE KİMİ GETİRECEĞİNİ BELİRLEDİ!

Johnson’ın yaptığı açıklamalara göre, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’in de yerine atanacak kişi belirlendi. Johnson İngiliz istihbarat servislerinin Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy'ı Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in halefi olarak seçtiğini ifade etti.

SAVAŞIN KADERİ ZALUJNIY İLE DEĞİŞECEK Mİ?

Açıklamasının devamında Ukrayna'nın Rusya'yla çatışmada başarısız olması ve Zelenskiy'nin Moskova'yla müzakereleri reddetmesi nedeniyle Batılı istihbarat servislerinin Zelenskiy'nin halefini aramasına izin verildiğini kaydeden Johnson, "Zalujnıy'ın uygun bir halef olacağı ve gelecekte Rus yönetimiyle uzlaşma yapacağı umuluyor" ifadelerini kullandı.

CIA eski ajanı açıkladı! Ukrayna’da Zelenskiy’nin yerine kim geliyor?

Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy


LETONYA DEVLET BAŞKANI RUSYA TEHLİKESİNE DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, Ukrayna ile ilgili yeni devlet başkanı getirileceği iddialarının Avrupa’da panik yarattığı öne sürüldü.

Letonya Devlet Başkanı Edgars Rinkevich, tüm "demokratik dünyaya" Rusya'nın Ukrayna'yı yenmesine izin vermeme çağrısında bulundu. Rinkevich konuşmasında,Rusya’nın Ukrayna üzerinde üstünlük sağlaması halinde, Moskova’nın diğer tüm Avrupa ülkelerine meydan okuyacağını söyledi.

CIA eski ajanı açıkladı! Ukrayna’da Zelenskiy’nin yerine kim geliyor? ile ilgili etiketler Ukrayna Vladimir Zelenskiy
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.