Chrome'dan cinsel içerikli görüntü izleyenlere büyük sürpriz

Google Chrome'un gizli sekme özelliğiyle ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı.

Chrome’da keşfedilen yeni bir özellik gösteriyor ki Google da gizli modun porno için kullanıldığını biliyor ve gizli modda çok fazla sekme açanlara ufak bir mesaj gönderiyor.

The Independent'ın haberine göre daha çok cinsel içerikli görüntüleri gizli sekmede açan ve ardında iz bırakmak istemeyen kullanıcıları bir sürpriz bekliyor.

Gizli moda geçtikten sonra 100 sekme açarsanız sayaçtaki rakamların yerine göz kırpan gülücük ifadesi geliyor. Yani bu;) ifade ile Google ne yaptığınızı biliyorum diyor.

dsfjklsdfhgsdjkflA

Bu arada iPhone ve Android kullanıcılarının gördüğü simge de farklı. iPhone kullananlar normal gülücük ':)' görürken, Android kullananlar ise göz kırpan ';)' işaretiyle karşılaşıyor.

Dış basında yer alan haberlere göre; Bu esprili mesajın nedeni büyük ihtimalle sadece kullanıcılara mesaj göndermek değil.

Bunu nedeni, 3 haneli rakamları göstermeyecek şekilde ayarlanan sayaçın bu rakama ulaştığında kullanıcılara esprili bir mesaj verilmesi düşünülmüş.

Cep telefonunuzdan gizli mod opsiyonunu seçip 100 tane sekme açarak Google'ın bu özelliğini deneyebilirsiniz.

Chrome'da bunun gibi pek çok sürpriz yumurta yer alıyor ve keşfedilmeyi bekliyor.

Chrome'dan cinsel içerikli görüntü izleyenlere büyük sürpriz ile ilgili etiketler Chrome gizli sekme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.