"Christopher Nolan Borçka'da film çekiyor" videosu ortalığı kasıp kavurdu!

Artvin'in Borçka ilçesinde "Christopher Nolan Borçka'da film çekiyor" heyecanı yaşandı... Sosyal medyada paylaşılan bir videoda film çekimleri sırasında kullanılan drone'lara ateş edilmemesi yönünde esprili bir uyarı yapıldı. Kısa süre sonra videonun mizansen olduğu ortaya çıktı ancak yine de tüm Türkiye "bir dakikalığına" güzelleşti...

Borçka Belediyesi'nin 'Twitter' hesabında bugün Uğur Dayal'a ait bir sosyal medya paylaşımına yer verildi. Paylaşımda, "Artvin Borçka'da film çekiliyor. Belediye halka bilgi anonsu yapıyor. Dünya 1 dakikalığına güzelleşiyor" ifadelerinin bulunduğu bir video yayınlandı.

Videoda sözde filmin çekildiği Güzelyurt köyünde yapıldığı iddia edilen yöre şiveli anonsta şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Borçka Güzelyurt köyü sakinlerinin dikkatine. Köyümüzde devam eden film çekimlerinin silahlı aksiyon sahneleri kuru sıkı silah ve drone ile çekilecektir. Lütfen tabanca seslerine karşılık vermeyin, drone'a ateş etmeyin. Silahlar kuru sıkıdır. Drone ise uçan bir kameradır. Havada asılı durur. Uzaktan kumanda ile sürülür. Beyaz renklidir. Arı kovanı gibi vızıldar ve leyleğe benzer. Tüm köy sakinlerine duyurulur."

Ancak videonun mizansenden ibaret olduğunu duyuran Borçka Belediyesi, söz konusu paylaşımı alıntılayarak, "Esprili bir çalışma olmuş, ancak kentimizde her gün bundan daha komik ve gerçek olaylar yaşanıyor. Yerinde görmeye bekleriz." ifadeleri ile Twitter da bir duyuru yaptı. 

Yine de bu ilginç video ile tüm Türkiye "bir dakikalığına" güzelleşti...

"Christopher Nolan Borçka'da film çekiyor" videosu ortalığı kasıp kavurdu!

"Christopher Nolan Borçka'da film çekiyor" videosu ortalığı kasıp kavurdu! ile ilgili etiketler Borçka drone Christopher Nolan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.