Christoph Daum’dan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla başı dertte

Türkiye’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Alman teknik adam Christoph Daum'dan kötü haber geldi. Daum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık sorunları olduğunu açıkladı.

Alman teknik direktör Christoph Daum'dan kötü haber geldi. Alman teknik adam ülkemizde ilk olarak 1994 yılında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı, ardından Fenerbahçe'nin ve Bursaspor'un başına geçmişti. Türkiye'de 3 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı kupası kazanan Daum’dan kötü haber geldi.

Christoph Daum’dan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla başı dertte

KÖTÜ HABERİ PAYLAŞTI

Romanya Milli Takımı'nı çalıştıran Alman teknik adam, sosyal medyadan kötü haberi sevenleriyle paylaştı.

Bu sabah sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Daum, kansere yakalandığını açıkladı. Daum'un açıklaması şöyle;

''BİR SÜRE AYRI KALACAĞIM''

Merhaba sevgili futbolseverler, bugün size çok kişisel bir mesajla hitap etmek istiyorum: Ne yazık ki, rutin muayenenin bir parçası olarak kanser teşhisi aldığım için son birkaç ay içinde halktan ayrılmak zorunda kaldım. O zamandan beri Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Cologne'deki ekip ile emin ellerdeyim ve tedavinin benim için çok iyi sonuç vermesine sevindim!" Bu sözler en azından yakında iyileşebileceğine dair umut veriyor.

''BEN BİR DÖVÜŞÇÜYÜM''

Beni bilirsiniz: Ben bir dövüşçüyüm ve bu zorluğun üstesinden iyimser bir şekilde ve tüm gücümle geleceğim. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğuna saygı duymak istiyorum. Olumlu haberlerinizden dolayı mutluyum ve desteğiniz için teşekkür ederim. Size sadece tavsiyede bulunabilirim: Zamanında kanser taramasına gidin! Saygılarımla, Christoph Daum'unuz

Christoph Daum’dan kötü haber! Sağlık sorunlarıyla başı dertte ile ilgili etiketler Christoph Daum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.