Christian Cueva: Yeni Malatyaspor'da hedefim şampiyon olmak

Sezon başında Brezilya'nın köklü kulüplerinden Santos'tan Yeni Malatyaspor’a transfer olan Perulu yıldız Christian Cueva, Malatya’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un Perulu yıldızı Christian Cueva, Malatya'da olmaktan dolayı mutlu olduğu ifade ederek sezon sonu şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Cueva, takım olarak adaptasyon sürecini tamamladıklarını ancak daha alışmaları gereken çok şeyin olduğunu da ifade etti.

Yeni Malatyaspor’a gelmeden önce Maradona’nın kendisini başka bir takıma çağırması ile ilgili de konuşan Christian Cueva, “Elbette ki bütün oyuncuların hayali bir futbol devinin sahip olduğu takımda oynamak ama ben Yeni Malatyaspor ile o aramadan önce görüşmüştüm. Kafamda Malatyaspor vardı, ailece buraya gelmeye şartlandık. Burayı seçtik çünkü bir Avrupa macerası bizim için başlayacaktı. Türkiye ligi çok çekişmeli bir lig. Böyle bir ortamda oynamaktan da hoşlanıyorum, bu nedenle burayı seçtik” dedi.

İNTERNETTEN ARAŞTIRIP GELMİŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden ilk teklif aldığında eşiyle konuştuklarını ve Malatya ve takımla ilgili internette araştırma yaptıklarını da anlatan Cueva, “İlk teklif aldığımda eşim burası için heyecanlandı. Burayla ilgili araştırmalar yaptık, takımla ilgili inceleme yaptık. Daha önce Avrupa liginde oynamış hedefleri olan bir takım, bu nedenle burayı seçmemde de bu araştırma çok etkili oldu. Bende bu takımla gelişip büyümek istiyorum bunu başaracağım. Malatya ile ilgili de en göze çarpan yemekleri, çok değişik geldi” ifadelerine yer verdi.

Ailesi ile Malatya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Cueva, Yeni Malatyaspor’da olduğu sürece takıma her türlü desteği vermek istediğini ifade etti. Takım olarak hedeflerinin lig şampiyonluğu veya Avrupa Ligi olduğunu da söyleyen Cueva, “Hedefim için elimden geleni yapacağım. İnşallah takımda resmi olarak da ilk golümü atarım, bu benim içinde güzel bir anı olacak” dedi.

Christian Cueva: Yeni Malatyaspor'da hedefim şampiyon olmak

BEŞİKTAŞ MAÇI HOŞUMUZA GİTMEDİ

Geride kalan Beşiktaş yenilgisi ile ilgili de konuşan Cueva, “Taraftarın da hoşuna gitmediği gibi bizimde hoşuma gitmeyen bir maç oldu. Ama bir maçı ligin tamamına yaymamız doğru olamaz. Ufak bir kaza gibi düşünün, başlayamadık olmadı. Demek ki düzeltmemiz gereken şeyler var. Teknik direktörümüz de bunları düzeltmemiz için yardımcı olacak, önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Yayın sırasında taraftarlardan gelen soruları da yanıtlayan Cueva, Yeni Malatyaspor’daki hedefi ile ilgili sorulan soruya ise, “Hedefim açıksa söylemek istiyorum, şampiyon olmak. Neden olmasın, çünkü kulüpte iyi oyuncular bir araya geldik. Kulüp böyle bir fırsat sundu, iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Şampiyon olamasak da Avrupa’ya gitmek hedefim” cevabını verdi.

Christian Cueva: Yeni Malatyaspor'da hedefim şampiyon olmak ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Süper Lig christian cueva
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.