CHP'ye üye katılım töreninde pes dedirten başörtüsü şovu!

CHP'nin üye katılım töreninde yapılan başörtüsü açıklaması pes dedirtti. CHP Üye Katılım Töreni'nde konuşan genç bir üniversiteli Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben, "Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında demokratik tavrınız için teşekkür ederim." dedi. Bu konuşmaya sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde "töreninde pes dedirten başörtüsü şovu sosyal medyada gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile  Sultanbeyli İlçe Başkanlığınca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde "Üye Katılım Töreni" yapıldı.

Törende yaşanan bir an ise herkesi şaşırttı.

CHP'ye üye olan genç üniversite öğrencisi konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben, ''Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında partinizin ve şahsınızın gösterdiği demokratik tavır için genç üniversiteli bir kişi olarak teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı. Bu ifadelerden sonra Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'nin üniversitelerde başörtüsüne nasıl karşı durduğu o söylemler akıllara geldi.

Bu konuşmaya sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Çok kısa sürede tepkiler çığ gibi büyürken, CHP'nin üniversitelerde başörtüsüne nasıl karşı durduğu o söylemlerin de ekli olduğu video paylaşım rekoru kırdı.

 

CHP'ye üye katılım töreninde pes dedirten başörtüsü şovu! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçaroğlu başörtü CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.