CHP'nin yerel seçimdeki karın ağrısı: Murat Hazinedar!

Beşiktaş Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı'nca, "Usulsüz ihale", "FETÖ üyesi olmak" ve "Görevi kötüye kullanma" gibi suçlamalarla görevden alınmıştı. Ahmet Hakan, Hazinedar ile ilgili çok daha ciddi suçlamaların olduğunu köşesinden duyurdu.

Murat Hazinedar'ın memleketi Ordu Fatsa'da annesi adına yaptırdığı okulun bilgisayarlarını Beltaş Vakfı'na ödettiği ortaya çıkmıştı. Hazinedar o gün, 'Allah'ın bana verdiği imkanları, bölgemiz için kullandım. Aileme layık oldum' demişti.

Konuyu bugünkü köşesinde ele alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ortaya atılan iddiaları ibretle izlediğini belirterek "Elime gelen bazı belgelerdeki suçlamalar ise çok daha ciddi" ifadelerini kullandı.

 İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü:

"İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’la ilgili ortaya atılan iddiaları ibretle izliyorum.

Memleketine yaptırdığı okulun bilgisayarlarını belediye şirketinden karşılaması, ödenmeyen bir hamam parası falan...

Elime gelen bazı belgelerdeki suçlamalar ise çok daha ciddi.

CHP’nin önümüzdeki yerel seçimde önemli bir karın ağrısı olacak bu Murat Hazinedar, şimdiden söyleyeyim."

CHP'nin yerel seçimdeki karın ağrısı: Murat Hazinedar! ile ilgili etiketler Murat Hazinedar CHP Yerel seçim Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.