CHP'nin yeni sözcüsü Bülent Tezcan oldu!

CHP'de istifa eden Selin Sayek Böke'nin yerine parti sözcülüğü görevine Bülent Tezcan getirildi. Tezcan ilk açıklamasını yaptı.

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin parti sözcülüğünden istifa etmesinin ardından yeni parti sözcüsü CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan oldu.

Referandumun ardından "Olağanüstü Kurultay" seslerinin yükseldiği CHP'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısından karar çıktı. ‘A takımı’ olarak nitelendirilen MYK’da İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’den boşalan "parti sözcülüğü" görevine Bülent Tezcan atandı.

MYK toplantısı kameralar karşısına geçen Tezcan ilk açıklamasını yaptı.

Bülent Tezcan'ın konuşmasından satır başları:

ABD'nin YPG kararı kabul edilebilir bir şey değil. YPG'ye silah verilmesi Türkiye'nin büyük bir tehlikenin içine sokulması demektir. Cumhurbaşkanı'nın ABD ziyaretini YPG kararının ardından bir kere daha değerlendirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Mustafa Kemal'e hakaret... Bugüne kadar tarihçi kılığına bürünmüş bazı sahtekarlar Büyük Önder Atatürk'e ve ailesine hakaret etmeyi maharet haline getirdiklerini görüyoruz. Bunlar sıradan olay değil. Bunlar planlı yayınlar. Özel bir projenin parçası...

CHP'nin yeni sözcüsü Bülent Tezcan oldu! ile ilgili etiketler CHP Sözcü bülent tezcan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.