CHP’NİN YENİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’DEN SKANDAL ÇAĞRI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrailin katliamları sürerken ABD'nin Netanyahu’dan vazgeçtiği tartışmalarını, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özelin skandal sokaklara çıkma çağrısını, Kılıçdaroğlu’nun devir teslim sırasında 'Şimdilik hoşçakalın' mesajını masaya yatırdı.

''ABD, İSRAİL YENEMEYİNCE MEVCUT DURUM ÜZERİNDEN BİR PLAN KURUYOR''

Bozkurt, ''ABD kendini kurtarmaya çalışıyor ve oyalıyor. İsrail'den vazgeçemez. ABD İsrailli faşistlerle yan yana oturmamak için kendini kurtarmaya çalışıyor. ABD İsrail'in yeneceğini sandı. ABD, İsrail yenemeyince mevcut durum üzerinden bir plan kuruyor. ABD İsrail'in suç ortağıdır. 'Bu pislikten nasıl temizleniriz?' diye düşünüyorlar. Olayı Netanyahu'nun üstüne yıkıp sıyrılmanın peşindeler. ABD bütün senaryolar üzerinde çalışıyor. Gazze'nin işgal meselesinde İsrail'in arkasından çekilmeye başladılar. Muhtemelen netanyahu yönetimi tek başına kalacak. Netanyahu devrilecek, savunma bakanı yargılanacak. Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne de vermeyecekler, İsrail yargılayacak. Savaş suçundan da değil, 'yolsuzluk yaptığı için devirdik' diyecekler. Husilerin ABD SİHA'sını düşürmesi, Pentagon'un İran bağlantılı tesisi vurması Trump'ın açıklamalarından hemen sonra olması çok dikkat çekici. Trump acaba bu oyunu bozan bir hamle mi yaptı? O yüzden mi bu olayı kamufle etmeye çalışıyorlar?

''HDP'Yİ KAPATAMAYAN ANAYASA MAHKEMESİNİN BU KONUDA BU KADAR HIZLI KARAR VERMESİ İLGİNÇ''

Yargı yapılanması karşı karşıya. 3 yıldır HDP'yi kapatamayan Anayasa Mahkemesi'nin bu konuda bu kadar hızlı karar vermesi ilginç.

''BİRİLERİ ÖZGÜR ÖZEL ÜZERİNDEN BİR PROJE GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR''

Özel sokağa çıkma çağrısıyla 'Kılıçdaroğlu'dan farklıyım' demeye getirdi. Birileri Özgür Özel üzerinden bir proje geliştirmeye çalışıyor. Bu projede sokaklar var. Şu an bölgemizde bir dizayn yapılıyor. Özel, Şeyh Sait misyonunu mu üstleniyorsunuz? Bölgede yeniden dizayn yapılırken Türkiye'nin sokaklarını karıştırmak istiyorsunuz. Kılıçdaroğlu'nun mücadele etmesi gereken ismin İmamoğlu ve ekibi olduğu yönünde söylentiler var. İmamoğlu'na yakın hesaplardan yoğun şekilde lider profili oluşturuluyor. İmamoğlu'nun Özel'e kazandırdığı söyleniyor. İmamoğlu'nunu mali gücüyle Özel'i kafese koyup yöneteceği ve CHP'yi kontrol altına alacağı söyleniyor. Böylece cumhurbaşkanı seçimine giden yol açılacak.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP’NİN YENİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’DEN SKANDAL ÇAĞRI! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel İsrail ABD Filistin Netanyahu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.