CHP'nin oyunu ortaya çıktı! 'İş yok, açız' dedi: Üzerine ev ve araba çıktı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Aksaray ziyareti sırasında kameralar önünde, "İş yok, açız" diyen Elif Yılmaz isimli kadının üzerine 80 dekar arazi, ev ve araba olduğu ortaya çıktı.

CHP'nin ortaya çıkan tiyatrolarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Maltepe mitinginde sahneye çıkarak, 'Pazarlarda artıkları topluyorum, terliğimi çöpten alıp giydim' diyen vatandaşın ortaya çıkan fotoğrafları durumu yalanlar nitelikte olmuştu.

'İŞ YOK, AÇIZ' DEDİ: ÜZERİNE EV ARABA ÇIKTI

Şimdi de CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Aksaray ziyareti sırasında kameralar önünde, "İş yok, açız" diyen Elif Yılmaz isimli kadının mal varlıkları ortaya çıktı. 

80 DEKAR ARAZİ, EV, ARABA...

10 çocuk annesi kadının 3 çocuğunun yurt dışında, 4 çocuğunun İstanbul'da, diğerlerinin ise Konya ve Aksaray'da çalıştığı öğrenildi. Kendisi de 2013 yılında Bağ-Kur'dan emekli olan Yılmaz'ın üzerine kayıtlı marka bir otomobilinin olduğu ortaya çıktı. Elif Yılmaz'ın 80 dekar arazisinin olduğu ve engelli olan torununa ise 2 bin 354 TL evde bakım aylığı verildiği belirlendi.

 

 

 

CHP'nin oyunu ortaya çıktı! 'İş yok, açız' dedi: Üzerine ev ve araba çıktı ile ilgili etiketler CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin' elif yılmaz mal varlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.