CHP'nin kanalında skandal 'sokak' çağrısı: Hesaplaşma sandıktan önce görülecek!

CHP'nin kanalı TELE 1'de TKP genel Sekreteri Kemal Okuyan canlı yayında sokağa çıkma çağrısı yaptı. Sözleriyle tepkileri üzerine çeken Okuyan, "Hesaplaşma sandığa sıkışmayacak. Hatta çok net söylüyorum, sandıktan önce görülecek bu hesaplaşma." diyerek sokak saldırıları imasında bulundu.

Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Ouyan, CHP'nin kanalı olarak bilinen TELE1'de canlı yayında skandal ifadelerde bulundu. Halkı galeyana getirip sokağa çıkmaya çağıran Okuyan'ın sözleri büyük tepki çekti.

CANLI YAYINDA SOKAĞA ÇIKMA ÇAĞRISI YAPTI

Kuruluşu ve finanse edilmesine ilişkin tartışmaların sürdüğü CHP'li TELE 1 Kanalında skandal ifadelerle sokak çağrısı ve tehdidi yapıldı.

CHP'nin kanalında skandal 'sokak' çağrısı: Hesaplaşma sandıktan önce görülecek!

"HESAPLAŞMA SANDIKTAN ÖNCE GÖRÜLECEK"

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan canlı yayınlanan programda "(AK Parti) ile hesaplaşma sandığa sıkışmayacak. Hatta çok net söylüyorum, sandıktan önce görülecek bu hesaplaşma" ifadelerini kullandı ve herkesin buna destek vermesi çağrısında bulundu.

CHP'nin kanalında skandal 'sokak' çağrısı: Hesaplaşma sandıktan önce görülecek! ile ilgili etiketler TKP seçim sokak tele1 kemal okuyan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.