CHP'nin kanalında Emin Çapa açıkladı: İzmirliler bıkmış durumda!

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'nin en çok kriz yaşadığı şehirlerden biri olan İzmir'de vatandaşların muhalefetten bezdiğini açıkladı. Bu açıklamalar 'CHP kalesini kayıp mı ediyor' yorumlarını beraberinde getirdi.

31 Mart yerel seçimlere tartışmalar ve istifalarla giren CHP bu kez de 'kalesi' olarak anılan İzmir'i kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmemesi ve CHP'den Cemil Tugay'ın gösterilmesi üzerine tepkiler artmıştı. 

Öte yandan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ise İzmirliler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

CHP'NİN KANALINDA İZMİR İSYANI

Halk TV canlı yayınında konuşan Emin Çapa ise İzmir'de vatandaşların isyanını dile getirdi. Emin Çapa, İzmirli vatandaşların muhalefetten duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "İzmirliler bezmiş durumda muhalefetten. Yıllardır biz direniyoruz ancak hizmet alamıyoruz" şeklinde bir tepki içerisinde olduklarını ifade etti. 

CHP'nin kanalında Emin Çapa açıkladı: İzmirliler bıkmış durumda! ile ilgili etiketler İzmir Halk TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.