CHP'nin İBB Başkan adayının adamları, ağaç kıyımını çeken vatandaşı dövüp ölümle tehdit etti... / VİDEO

CHP'nin İBB Başkanlığı için aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği Beylikdüzü Belediyesi, ortağı olduğu Vira İstanbul Projesinin önündeki ağaçları kesti. Bu anları canlı yayında takipçileri ile paylaşan Oğuzhan Karahan belediye görevlilerinin saldırısına uğradı.

Karakol basıp polislere hakaretler yağdıran. Beylikdüzü'de arazileri imara açıp parsel parsel satmakla suçlanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adamları ağaç katliamını canlı yayınla vatandaşlara aktaran AK Partil İlçe Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karahan'a saldırdı.

Olay, Beylikdüzü Belediyesi'nin de ortağı olduğu Vira İstanbul Projesi'nin hemen önündeki alanda yaşandı. Konut projesinin arazisi önündeki ağaçların belediye ekipleri tarafından kesildiğini farkeden AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karahan, katliamı canlı yayınla takipçilerine aktarıyordu.

Tam bu sırada ağaçları kesen ekibin şefi olduğu sanılan bir kişi gelerek önce kim olduğunu soruyor. Ardından "şantiyemi terket" deyip yumrukla saldırıyor.

YUMRUK ATIP, "VURUN, ÖLDÜRÜN" TALİMATI VERDİ

Yumruklu saldırı sonrası olay yerini terketmek isteyen Oğuzhan Karahan'ın peşine bu kez şantiye çalışanları ve belediye ekibindeki kişiler düşüyor.

Bu sırada yönetici olduğu sanılan kişinin Karahan'ı kovalayanlara "Vurun lan. Öldürün" talimatı verdiği görülüyor.

Neyseki Karahan'ın peşine düşen çalışanlar bu talimata uymadı.

CHP'NİN ADAYI İMAMOĞLU'NUN VUKUATLARI

Ancak bu olay, CHP'nin İBB Başkanlığı için aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesi halinde İstanbul'a nasıl bir yönetim anlayışının hakim olacağını da ortaya koyan bir örnek oldu...

Bilindiği gibi Beylikdüzü Belediye Baskanı CHP'li İmamoğlu, adamlarıyla kavga eden işletmeci serbest bırakılınca polis merkezini basmış, polislere tekme tokat saldırıp ağza alınmayacak küfürler etmişti. İçişleri Bakanlığı bu olay nedeniyle İmamoğlu'nun hakkında soruşturma başlatmıştı.

İmamoğlu'nun adı son yıllarda FETÖ'cü firmalarla yaptığı arazi alışverişleri ile de gündeme geldi. İmamoğlu son olarak Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde imarsız olan 10 dönüm arsayı Gül ve Keleş İnşaat firmalarına 5 milyon liraya sattı. Onlar da üzerine çivi bile çakmadan vergi rekortmeni Şükrü Avşar'a arsayı devretti. Ancak tam 3 katı fiyata. Şükrü Avşar ise o arsa üzerine "Asrın Konakları" adında bir site inşa etmesi için Gül inşaatla anlaştı...

SuperHaber ÖZEL

CHP'nin İBB Başkan adayının adamları, ağaç kıyımını çeken vatandaşı dövüp ölümle tehdit etti... / VİDEO ile ilgili etiketler Beylikdüzü Ekrem İmamoğlu Saldırı Tehdit vira istanbul projesi oğuzhan karahan ağaç katliamı
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.