CHP'nin kanalında konuşan Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin'den maden açıklaması: "Tedbirler üst düzeyde"

Amasra Bartın'da meydana gelen maden patlamasında 41 kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından yandaş medya hükümeti suçlayarak 'ihmal' vurgusu yaptı. Ancak Halk TV'ye röportaj veren 33 yıl maden işçiliği yapan CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin, devletin işlettiği madenlerde tedbirlerin en üst düzeyde olduğunu açıkladı. 

Amasra Bartın'da meydana gelen maden patlaması sonrasında 41 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Vahdettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi devletin üst düzey bürokratları incelemelerde bulundu.

Bölgede yaşanan patlama sonrasında bu kaza üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar sosyal medyadan da boy göstermeye başladı. Madende yaşanan patlamayı devlete mal eden yandaşlar CHP tarafından fonlanan kanallarda yer edinmeye başladı.

Ancak CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin, röportaj verdiği Halk TV'de devletin işlettiği madenlerde tedbirlerin en üst düzeyde olduğunu açıkladı. 

"TEDBİRLER EN ÜST SEVİYEDE"

33 yıl maden işçiliği yapan CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin, devletin maden ocaklarında kazaların minimum, tedbirlerin ise en üst seviyede olduğunu anlattı.

CHP'nin kanalında konuşan Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin'den maden açıklaması: "Tedbirler üst düzeyde" ile ilgili etiketler Bartın patlama Maden Amasra CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.