CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı için yeni iddia: Sürpriz bir isim gündeme geldi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken kulislerde sürpriz bir isim gündeme geldi. Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, CHP'li Haluk Koç'un isminin gündeme geldiğini söyledi. Şahin, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun altılı masayı kendi adaylığına ikna edememesi durumunda Koç’u gündeme getireceği konuşuluyor şu sıralar Ankara’da" dedi.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken CHP tarafından farklı iddialar gündeme geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan birinin aday olması beklenirken kulislerde sürpriz bir isim gündeme geldi. Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, CHP'li Haluk Koç'un isminin gündeme geldiğini yazdı. Şahin, Kılıçdaroğlu'nun kendi adını 6'lı masaya kabul ettirememesi durumunda Haluk Koç'un ismini öne süreceğini yazdı.

Zafer Şahin'in "Sansüre “hayır” yalan habere “havet” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Muhalefetin artık kabak tadı veren “Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” arayışlarında her gün yeni bir isim düşüyor kulislere...

En son bomba Haluk Koç. Kemal Kılıçdaroğlu’nun altılı masayı kendi adaylığına ikna edememesi durumunda Koç’u gündeme getireceği konuşuluyor şu sıralar Ankara’da.

Haluk Koç, bir dönem CHP’de Baykal’a bile rakip olmuştu.

Profesör. Üç dil biliyor. Temsili kabiliyeti ve hitabeti güçlü. İyi Parti ve Saadet’in de itiraz etmeyeceği bir aday olabilir.

Popüler iki belediye başkanının hafta sonunda Van’da lastiği nasıl patlattığını gördük.

Tecrübe, nerede, nasıl konuşacağını bilmek önemli. Hele de siyasette.

O nedenle, bir de bakmışsınız Kılıçdaroğlu “Gel bakalım Haluk Hoca” diye Koç’u kürsüye davet edebilir!

Olmaz demeyin. Burası Ankara. Dengeler bir anda değişiverir.

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı için yeni iddia: Sürpriz bir isim gündeme geldi ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı haluk koç aday
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.