CHP'nin bütün belediyelerinde öğrencilere toplu taşıma ücretsiz olacaktı! Yalan oldu!

Türkiye 2019 seçimleri için gün sayarken CHP'nin havada uçuşan vaatlerinden biri de öğrencilere ücretsiz toplu taşıma imkanı sağlamaktı. CHP'nin kazandığı büyükşehirlerin hiçbirinde öğrenciye toplu ulaşımın ücretsiz olmaması dikkat çekiyor.

CHP, 2019 seçimlerinde 'öğrencilere ücretsiz toplu ulaşım' sözü vermişti ancak CHP'nin kazandığı belediyelerde öğrenciler toplu ulaşıma ücret ödemeye devam ediyor.

İŞTE CHP'NİN 'ÜCRETSİZ OLMASI GEREKEN' ÖĞRENCİ TARİFESİ

İstanbul'da öğrenciler toplu ulaşıma 1,96 TL, Ankara'da 1,75 TL ve CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de ise 1,64 TL ödüyor. 

CHP'nin YouTube kanalında bulunan videoda "Öğrencilere toplu ulaşım ücretsiz olacak, bunu sen de hak ediyorsun" ifadelerinin seçimden sonra unutulması "CHP seçmenini kandırıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

CHP'nin bütün belediyelerinde öğrencilere toplu taşıma ücretsiz olacaktı! Yalan oldu! ile ilgili etiketler CHP Öğrenci ÜCRETSİZ TOPLU ULAŞIM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.