CHP'nin 9 başkanla attığı temelin üstünü toprakla örttüler

Adana'da düzenlenen ve CHP'li 9 belediye başkanı ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın katıldığı temel atma töreni sonrası ortaya çıkan görüntüler büyük tepki çekti. Törenden günler sonra temelin atıldığı alan toprakla örtüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da projeyle ilgili övgü dolu sözler söylemişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile 9 CHP'li belediye başkanının katılımı ile temeli atılan kreş ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. 'Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi' sloganıyla gerçekleştirilen törenden günler sonra temel atılan alan toprakla dolduruldu.

9 BELEDİYE BAŞKANI, 1 GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ KATILIMI İLE TEMEL ATILDI

Tarih 26 Haziran! Yer Adana'nın Sarıçam ilçesi... CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi, 'Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi' sloganı ile bir kreşin temel atma törenini gerçekleştirdi. Törene CHP'li 9 belediye başkanı, bazı vekiller ve CHP Genel Başkanı Faik Öztrak katıldı.

CHP'nin 9 başkanla attığı temelin üstünü toprakla örttüler

PROJEYİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİLER

Temel atma töreninin sloganı da, törende sarf edilen sözler de oldukça iddialıydı. Öztrak, Zeydan Karalar'ı ve kreş yatırımını öve öve bitiremezken, Kııçdaroğlu'nun, 'Bu tür yatırımların nasıl yapılacağını insanlara gösteriyorsun' sözleri de dikkat çekiciydi.

TEMEL ATMA TÖRENİNDEN GÜNLER SONRA DİKKAT ÇEKEN MANZARA

Törendeki iddialı sözlerin ömrü çok da uzun olmadı. Zeydan Karalar'ın, Faik Öztrak'ın hatta Kemal Kılıçdaroğlu'nun bile öve öve bitiremediği törenden günler sonra temel atılan alan topraklarla örtüldü. Toprakla dolu alanda, 'Sarıçam Sarıçam olalı böyle hizmet görmedi' pankartının asılı olması da dikkat çekiyor.

CHP'nin 9 başkanla attığı temelin üstünü toprakla örttüler - Resim : 2

"10 CM BETON DÖKMÜŞLER"

A Haber'in haberine göre; bölge halkı toprağın neden döküldüğünü bilmiyor. Bu konuda herhangi bir açıklama veya bilgilendirme yapılmadı. Ancak Sarıçam halkı, 10 CM'lik bir beton döküldüğünü, temelin göstermelik olarak atıldığını belirtiyor.

 

CHP'nin 9 başkanla attığı temelin üstünü toprakla örttüler ile ilgili etiketler Adana CHP Toprak kreş temel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.