CHP'nin 128 milyar dolar yalanı tescillendi: İtirazları reddedildi

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş, "128 milyar dolar" davasında tazminat ödemeye mahkum edilen CHP tarafından yapılan itirazın üst mahkemece reddediliğini belirtti.

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş, CHP'nin itirazının üst mahkeme tarafından reddedildiğini duyurdu. 

Avukat İsa Sinan Göktaş, kazanılan tazminat parasını açıkladığı gibi Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandığı duyurdu.

İşte Av. İsa Sinan Göktaş'ın açıklamaları;

CHP yöneticileri tarafından senaryosu yazılan yakın siyasi tarihin en büyük iftirası"128 milyar dolar"yalanı,daha önce kamuoyuna duyurduğumuz üzere, CHP'nin tazminat ödemeye mahkûm edilmesiyle sonuçlanmıştır. CHP tarafından yapılan itiraz ise üst mahkemece reddedilmiştir.

Ana muhalefet partisi,her alanda"yalan ve iftira"üzerine politikalar üretmekte,bağımsız yargı tarafından tescillenen yalanlarına devam etmekte,hedefe koydukları kişilere karşı hiçbir etik değer gözetmeksizin saldırmakta ve bu uğurda yalanı dahi meşru görmektedir.

Önceki basın açıklamamızda ifade ettiğimiz üzere; davalı CHP'den tahsil edilen tüm bedelin, Sn. Berat Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandığını kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

İŞTE DEKONT

 

 

CHP'nin 128 milyar dolar yalanı tescillendi: İtirazları reddedildi
 


.

CHP'nin 128 milyar dolar yalanı tescillendi: İtirazları reddedildi ile ilgili etiketler CHP Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak' 18 milyar dolar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.