"CHP'liler Afrin harekatında Amerika için görev yapıyor!"

Bir dönem Musul Başkonsolosluğu görevinde bulunan CHP milletvekili Öztürk Yılmaz, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı hakkında skandal ifadeler kullandı. Yılmaz, Türkiye'nin Afrin operasyonunu beraber yürüttüğü ÖSO'ya "El Kaide" benzetmesi yaptı!

Habertürk'te ekrana gelen "Türkiye'nin Nabzı" programında gündemin sıcak konusu Afrin'e düzenlenen sınır ötesi Zeytin Dalı Harekatı tartışıldı.

Programın konuklarından CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, operasyonun ÖSO ile birlikte yapılmasına tepki göstererek, "Suriye'deki grupların hepsinin kaynağı El Kaide'dir. Benden daha iyi kimse bunu bilemez!" dedi.

Öztürk Yılmaz'ın ÖSO'yu "El Kaide"ye benzeten sözleri üzerine, Habertürk muhabiri Çetiner Çetin ile CHP'li vekil arasında sert bir tartışma yaşandı.

METE YARAR'DAN SERT TEPKİ

Programın konukları arasında bulunan SuperHaber yazarı Mete Yarar da Öztürk Yılmaz'a sert tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

Mete Yarar, Yılmaz'ın sözlerine itiraz ederek; "Bugün bizim yanımızda bulunanlardan tamamına yakını TSK-MİT Dış Operasyonlar Dairesi tarafından test edilmiş eğitilmiş, bir şekilde El Bab'da da yanımızda yaklaşık 900'e yakın şehit vermiş bir ekipten bahsediyoruz. Bugün yanımızda savaşanların tamamı hep bizimle beraberdir ve hiçbir zaman da başka bir tarafın yanında bulunmadılar zaten bulunmadıkları için de İdlib harekatı başladığında TSK'na destek vermek için inmeye çalıştıklarında ilk karşı çıkan da diğer gruplar oldu. Bizim ÖSO dediğimiz gruba Mili ÖSO diyebiliriz. İçinde Türkmenler, Kürtler Araplar hatta Hristiyan grupların olduğu bir gruptan bahsediyoruz. Geçmişte DAEŞ ile micadele ettiler şimdi de PYD ile mücadele ediyorlar" açıklamasında bulundu.

CHP'LİLERE "ABD'YE HİZMET EDİYORSUNUZ" SUÇLAMASI

CHP'li Öztürk Yılmaz'a bir tepki de programa katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten tepki geldi.

Perinçek, “CHP açıkça bugün bir savaş aleyhtarı bir kampanya yürütüyor. “ diye konuştu.

ABD'NİN SİZİ GÖREVLENDİRMİŞ

Öztürk Yılmaz'la Doğu Perinçek arasındaki tartışmanın dozajı canlı yayında git gide artarken, Perinçek CHP'li Tuncay Özkan'ın operasyonlarla ilgili açıklamasına dikkat çekerek “Siz yaslanma halindesiniz. Buradan ilan ediyorum siz de Tuncay Özkan da ABD'nin şu anda psikolojik harekatında görev yapıyorsunuz.” diye konuştu.

"CHP'liler Afrin harekatında Amerika için görev yapıyor!" ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.