CHP'li Ağbaba'dan Bayraktar'ı hedef alan 'yeni' yalan

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP'li Veli Ağbaba'nın T3 Vakfı hakkında yaptığı yeni açıklamalara ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı. Bayraktar, “Resimlerini attığın yerler T3 Vakfı'na ait değil, İBB’ye ait yerler. O rakamlar da yalan, T3 Vakfı’na destek verildiği de yalan. Ortak yapılan hizmetlerin üstüne biz hem emek hem de maddi destek verdik, vermeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın T3 Vakfı hakkında yaptığı yeni açıklamanın da yalan olduğunu açıkladı.

"ATTIĞIN YERLER İBB'YE AİT"

Selçuk Bayraktar, Veli Ağbaba'nın paylaştığı fotoğrafların T3 Vakfi'na değil İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu belirterek, "Resimlerini attığın yerler T3 Vakfı'na ait değil, İBB'ye ait yerler. O rakamlar da yalan, T3 Vakfı'na destek verildiği de YA-LAN. Ortak yapılan hizmetlerin üstüne biz hem emek hem de maddi destek verdik, vermeye de devam ediyoruz" dedi.

"MAHKEMEYE VERDİK BUNU DA İLAVE DELİL YAPARIZ."

Selçuk Bayraktar, açıklamasının devamında, "Ama (Veli Ağbaba) yetmiyor, çarpıtmaktan vazgeçemiyorsun. İlk de değil. Önce nakit diye başladın, sonra lafı desteğe çevirdin. Seçim döneminde kirli siyasetine malzeme yapmak için benzer iftirayı yayan seni ve diğerlerini mahkemeye verdik. Bunu da ilave delil yaparız." ifadelerini kullandı.

CHP'li Ağbaba'dan Bayraktar'ı hedef alan 'yeni' yalan

NE OLMUŞTU?

İBB'den T3 Vakfı'na herhangi bir ödeme yapılmadığına ilişkin mahkeme kararına rağmen 'Selçuk Bayraktar, köşeye sıkışınca yalana sarılmış' paylaşımı yapan Veli Ağbaba'ya Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan sert cevap gelmişti.

İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI: BU ŞAHSIN İFTİRALARINI TEKZİP ETMEZSENİZ...

Sosyal medya hesabından belge paylaşarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunan Selçuk Bayraktar, ''Asla Milli Teknoloji hamlesi yolundan dönmeyeceğiz Asla öğrencilerimizi, gençlerimizi yalnız bırakmayacağız. Ve asla ahlaksız iftiralara göz yummayacağız @ekrem_imamoglu bu şahsın iftiralarını siz tekzip etmezseniz, Deneyap’lara ilişkin protokolü @t3vakfi olarak biz feshedeceğiz.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

CHP'li Ağbaba'dan Bayraktar'ı hedef alan 'yeni' yalan ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar CHP Veli Ağbaba İBB BAYKAR t3 vakfı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.