CHP'li vekilin kızına belediyede müdürlük

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın kızı Ezgi Yıldız'ın, CHP'li Torbalı Belediyesi'nin Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne atadığı ortaya çıktı. Yıldız'ın, avukat dahi olmadan bu göreve getirilmesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti kürsüsünden 'KPSS ile memurluk alımlarında liyakat için mülakatları kaldıracağız' vaadine rağmen aynı politika parti içinde uygulanmıyor.

AVUKAT OLAMAYAN VEKİL KIZINA, HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Daha Önce merhum İzmir Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, oğlu Efe Uygur'u genel müdür yardımcılığı görevine getirmiş gelen tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Uygur'un bu sefer vefat etmeden önce de CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın özel kalemden memur atadığı kızını, avukat olmamasına rağmen belediyenin Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atadığı ortaya çıktı.

CHP'li vekilin kızına belediyede müdürlük

DAHA ÖNCE DE ATANMALARI VAR

CHP'li belediyenin Hüseyin Yıldız’ın kızı Ezgi Yıldız'ı, daha önce de özel kalem müdürlüğü kadrosundan devlet memuru yapması ilçede gündem olmuştu.

Ardından da asaleten Veteriner İşleri Müdürü olarak atanmıştı.

CHP'li vekilin kızına belediyede müdürlük ile ilgili etiketler İzmir CHP Belediye Torbalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.