CHP'li vekil Murat Emir, öğretmenleri aşağıladı! Canlı yayında tepki çeken anlar...

CHP'Lİ Ankara Milletvekili Murat Emir, canlı yayında öğretmenleri aşağıladı. Başkent için adaylar tartışılırken belediye başkanının mesleğini soran Emir, 'Mesleğini biliyor musunuz? Öğretmen...' diyerek küçümseyiciyi ifadeler kullandı.

Habertürk ekranlarında da 'Açık ve Net' programında gündem yerel seçimler oldu.

Çok sayıda konuğun olduğu programda skandal bir açıklama tepki çekti.

Konuklardan biri de CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'di.

Başkent için isimler tartışılırken gazeteci Nagehan Alçı, "Ankara için genç bir isim üzerinde duruluyor. Kahramankazan Belediye Başkanı..." yorumunda bulundu.

"MESLEĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? ÖĞRETMEN..."

Emir ise Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'u kastederek, "Sizinle bahse girerim ihtimal o. Kazan da benim seçim bölgem. Mesleğini biliyor musunuz Kazan Belediye Başkanının? Öğretmen…" şeklinde küçümseyici ifadeler kullandı.

HATASINI ANLAYINCA ÇEVİRMEYE ÇALIŞTI

Ardından kısa sürede hatasını anlayarak konuyu çevirmeye çalışan Emir, "Öğretmenliği ile ilgili bir sorunum yok, çok iyi bir belediye başkanı olabilir ama Kazan konusunda olamayacağını biliyorum." şeklinde yorum yapsa da açıklamaları sosyal medyada tepki çekti.

CHP'li vekil Murat Emir, öğretmenleri aşağıladı! Canlı yayında tepki çeken anlar... ile ilgili etiketler CHP Ankara milletvekili Öğretmen Habertürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.