CHP'li Budak, Bakan Ersoy'u firari Dündar'ın videosunu paylaşarak eleştirdi

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, MİT TIR'ları davasınının firari sanığı, kırmızı bültenle aranan Can Dündar'ın videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u eleştirdi.

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın 9 Mayıs 2015 günü Milli İstihbarat Teşkilatı'na ait tırları ifşa etmesi nedeniyle hakkında, "devletin gizli kalması gereken bilgilerini, siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etmek ve açıklamak" ile "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından dava açılmıştı.

Bu gelişmeden önce yurt dışına firar eden Dündar, aradan yıllar geçmesine rağmen Türkiye'ye dönmedi. Hakkındaki iddialar sonrası mahkemede cezası onanan Dündar için kırmızı bülten çıkarıldı.

FİRARİ DÜNDAR'A CHP'Lİ VEKİLDEN DESTEK

Yurt dışından Türkiye gündemine ilişkin yorum yapan firari Dündar'a CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'tan destek geldi.

Bir dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yardımcılığını yapan Budak, Türkiye'yi gammazlayan ve firar edip başka bir ülkenin istihbarat örgütü adına Türkiye aleyhine çalışan vatan haininin videosunu paylaşarak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u hedef aldı.

İşte o skandal paylaşım...

CHP'li Budak, Bakan Ersoy'u firari Dündar'ın videosunu paylaşarak eleştirdi

CHP'li Budak, Bakan Ersoy'u firari Dündar'ın videosunu paylaşarak eleştirdi ile ilgili etiketler Can Dündar dava Mehmet Nuri Ersoy CHP firar çetin osman budak vekil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.