CHP'li vekil Alban'dan SMS'li yangın provokasyonu!

Türkiye, orman yangınlarıyla mücadelesine aralıksız devam ederken CHP milletvekili Mürsel Alban'dan tepki çeken bir çıkış geldi. Alevlerin söndürülmesi için gece gündüz demeden yürütülen çalışmaları görmezden gelen CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, vatandaşların telefonuna "Görüyoruz ki AK Parti iktidarından hükümetten bize bir fayda yok" yazılı mesaj gönderdi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve sonrasında Bodrum ve Köyceğiz gibi önemli turizm noktalarına sıçrayan orman yangınlarıyla mücadele bütün hızıyla devam ediyor.

Bugün sabah saatlerinde Marmaris’te çıkan yangın 10 günün ardından kontrol altına alınabildi.

Büyük tahribatın yaşandığı ilçede soğutma çalışmalarına devam edilirken, sosyal medyada yayılan bir görüntü tepki çekti.

“HÜKÜMETTEN BİZE BİR FAYDA YOK”

Muğla’nın CHP’li milletvekili Mürsel Alban'dan geldiği öğrenilen toplu mesajda, “Çok değerli Muğlalılar, şu anda Muğla olarak büyük bir yangın felaketi yaşıyoruz. Bir haftadır görüyoruz ki; AK Parti iktidarından hükümetten bize bir fayda yok. Bu yangını Muğlalılar olarak biz söndüreceğiz. Bu kötü günleri hep birlikte, dayanışma ve birlik içerisinde atlatacağız.” ifadeleri kullanıldı.

CHP'li vekil Alban'dan SMS'li yangın provokasyonu!

Konuyla ilgili milletvekili Alban’dan henüz bir açıklama gelmedi.

CHP'li vekil Alban'dan SMS'li yangın provokasyonu! ile ilgili etiketler CHP Yangın Orman Yangını mürsel alban provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.