CHP'li Tuncay Özkan televizyon kanalı kuracağına yönelik iddialara ne dedi?

CHP'nin, Kanaltürk'ün eski sahibi Tuncay Özkan öncülüğünde TV kanalı kurmaya hazırlandığı iddia edildi. Tuncay Özkan'dan konuyla ilgili açıklama ise gecikmedi

Milliyet yazarı Özay Şendir, CHP'li bazı milletvekillerinin televizyon kanalı kurma hazırlığı yaptığını iddia etti.

"Duyduğuma göre, bugünlerde bir internet televizyonu kurma çalışması yapıyor bazı CHP’liler." diyen Şendir, bu iş için bir şirket kurulduğunu ve işin 'fikir babalarının' CHP Milletvekili Tuncay Özkan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger olduğunu iddia etti.

Şendir, yazısında "Teknik altyapı hazır, kameramana-muhabir dahil eleman alımları büyük ölçüde tamamlandı. Televizyonun yayına geçmesi için şu an bir anchor arayışı var. Yayın ne zaman başlar ya da proje başarılı olursa ekrana da çıkar mı, belli değil. Ancak projenin 16 Nisan öncesine yetiştirilmeye çalışıldığını duydum." ifadelerini kullandı.

TUNCAY ÖZKAN'DAN İDDİAYA ESPRİLİ YANIT

İddianın gerçeği yansıtmadığını belirten CHP'li Tuncay Özkan ise Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Televizyon kanalı kuracağına dair söylentiye esprili bir dille yanıt veren CHP milletvekili, "Televizyon kanalı kurmuyorum. Lütfen ortaklık ve iş başvurusu yapmayın. Haber yanlış!" diye yazdı.

CHP'li Tuncay Özkan televizyon kanalı kuracağına yönelik iddialara ne dedi? ile ilgili etiketler CHP televizyon Halk TV Tuncay Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.