CHP'li Tezcan'ın açıklamasına Erol Kaya'dan kapak gibi cevap...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın boşalan belediye başkanlıklarına aday göstermeyecekleri açıklamasına Ak Parti'den cevap geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, istifa eden belediye başkanlarını hatırlatarak, “Biz bundan önce İstanbul’da belediye meclisinde yapılan seçimde belediye başkan adayı göstermiştik. Dün genel başkanımız ‘millete gidelim’ çağrısını yapmıştır. Bu nedenle artık bu kaosu kesin olarak çözecek yer millet olacağından bundan sonraki belediye meclislerinde, bu sebeple boşalan belediye başkanlıklarına aday göstermeyeceğiz” dedi.

Tezcan'ın bu açıklamalarına Ak Parti'den yanıt gecikmedi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya sosyal medya hesabından Tezcan'a yanıt verdi.

SEBEBİ HER YERDEKİ BÜYÜK BOZGUN

CHP'nin aday gösterdiği her yerde büyük bozgun yaşadığını gösteren bir fotoğraf paylaşan Kaya; ''CHP sözcüsü Tezcan, bundan sonra istifa ile boşalan yerlerde aday göstermeyeceklerini söylemiş. Tabii aday gösterdikleri her yerde büyük bozgun yaşayınca kaçmaya bahane arıyorlar.
Bakarsınız her seçimde hezimete uğradıkları için seçimlere de katılmazlar!'' ifadelerini kullandı.

bld

CHP'li Tezcan'ın açıklamasına Erol Kaya'dan kapak gibi cevap... ile ilgili etiketler bülent tezcan erol kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.