CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı

Terör örgütü PKK'yı savunan söylemleriyle bilinen CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter'daki skandal paylaşımına büyük tepkiler geldi. Tanrıkulu'nun bir parodi hesabı alıntılayarak Selçuk Bayraktar'a yönelik 'yargılama' imalı yorumu büyük tepki çekti.

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter'dan yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti. Tanrıkulu, bir parodi hesabın yaptığı paylaşımı alıntılayarak "Bu korku size yeter troller, ama emin olun adil olacağız" dedi.

Söz konusu hesabın paylaşımda "Bayraktar SİHA üretimi durdudu. Dışişleri Bakanı Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'nin savaş suçu işleyen bu ölümcül silahlara ihtiyacı olmadığını söyledi. SİHA üretim merkezini yurt dışına taşıması için Selçuk Bayraktar'a iki hafta süre tanındı" ifadeleri yer aldı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

CHP'nin terör örgütü PKK'ya destek veren söylemleriyle bilinen milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun skandal paylaşımına sosyal medyadan tepkiler yağdı. Twitter'da gelen tepkiler özellikle Tanrıkulu'nun 'yargılama' imalı mesajına oldu. Söz konusu tepkilerde yerli ve milli SİHA'ları üreten Baykar'a yönelik 'yargılama' imasına sert tepkiler geldi.

Sosyal medyada yer alan tepkilerden bazıları şöyle:

 CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı - Resim : 2

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı - Resim : 3

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı - Resim : 4

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı - Resim : 5

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal paylaşım: Selçuk Bayraktar'a 'yargılama' iması yaptı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar SİHA Sezgin Tanrıkulu yargılama sosyal meyda tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.