CHP’li Sevigen:  Kılıçdaroğlu, 128 milyar dolar yalanını ortaya attığı süreçte yüklü miktarda döviz aldı

Muhalefetin "128 milyar dolar nerede?" yalanını servis ettiği dönemde CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen 6'lı masadan bir liderin yüklü miktarda döviz aldığını açıklamıştı. Sevigen, bu lidere süre vererek açıklama yapmasını söylemişti. Sevigen o ismin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.     

Bir dönem Devlet Bakanlığı yapan eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, muhalefet eliyle '128 milyar dolar nerede?' propagandasının işlendiği süreçte 6'lı masadan bir liderin yüklü miktarda döviz alımı yaptığını açıklamış, bu iddia Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Sevigen, 128 milyar dolar algısının işlendiği süreçte 300 bin dolar değerinde döviz alımında bulunan ismin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

İşte Sevigen'in açıklamasından öne çıkanlar;

Sevigen "Niye benim koruma müdürüm bilsin. Niye ben milletvekili arkadaşıma gebe kalayım. Ya da iş adamına gebe kalayım. Lüzumsuz çünkü. Birde siyaset adamısın, hesap soruyorsun. 128 milyar dolar... İllere, ilçelere açıyoruz ya, bu para nerede diye yer yer yerinden oynatıyoruz. O arada bizim genel başkan gönderiyor koruma müdürünü bizim milletvekili arkadaşa. Önce telefon ediyor. O da 'Olur sayın genel başkanım' diyor. Kemal bey gönderiyor polisiyle o arkadaşa parayı.Kemal bey bizim genel başkan gönderiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Takvim

CHP’li Sevigen:  Kılıçdaroğlu, 128 milyar dolar yalanını ortaya attığı süreçte yüklü miktarda döviz aldı ile ilgili etiketler Mehmet Sevigen Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.