CHP'li Recep Gürkan'ın başı bu kez büyük dertte!

CHP'li Edirne Belediye Başkanı ve başkan adayı Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz'a ilişkin skandal görüntülerini kaydeden yerel gazeteciyi susturmak için mafya görevlendirdiği iddia edildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi sırasında kutlama yaparak, kadeh kaldırdığı görüntüleri büyük tepki toplayan CHP Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın o görüntüleri ortadan kaldırmak için mafya ile anlaştığı ortaya çıktı.

Güneş gazetesi, kaydın yayınlanması halinde "darbeyi övme" suçundan soruşturmaya konu olmaktan korkan Gürkan'ın görüntüleri alıp yok etmek için, Bulgaristan'a yerleşen yerel gazeteci Şükrü Benli'ye mafya ile tehditler savurduğu ve işkence yaptırdığını iddia etti.

 Bu iddiaya göre, Türkiye'den gelen kişilerce kaçırılan Şükrü Benli, Svilengrad Savcılığı’na verdiği ifadede gördüğü işkenceyi, "Gözlerim bağlı halde 3 saat boyunca dövdüler. Filistin askısıyla asıldım, elektriğe bağlandım. Kadın giysisi giydirilerek coplandım." şeklinde anlattı.

Gürkan’ın tuttuğu mafya üyelerinin telefonunu gasp ederek görüntüleri aldığını belirten Benli, "Polise gidersem öldürüleceğimi söyleyerek beni tehdit ettiler." dedi.

MAFYA ÜYELERİ YAKALANDI

Öte yandan SuperHaber bu konuyla ilgili sıcak bilgilere ulaştı. CHP'li Gürkan'ın Benli'yi tehdit etmek için görevlendirdiği iddia edilen isimlerden Şaban G. bu sabahİstanbul'da gözaltına alındı.

Ayrıca yurt dışına çıkış yapan Salih Y. ve Osman K. de bu sabah yurda giriş yaptıkları sırada gözaltına alındılar.

Operasyonla ilgili emniyet güçlerinden açıklama bekleniyor.

 

 

CHP'li Recep Gürkan'ın başı bu kez büyük dertte! ile ilgili etiketler Edirne 15 Temmuz Recep Gürkan