CHP'li Öztrak'ın 'Konya' çıkışı! Muhaliflerin isyanını Ceyhun Bozkurt seslendirdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın ‘’Bursa, Balıkesir ve Konya’yı bile alacağız’’ sözlerinin şifreleri SuperHaber YouTube kanalında yayında…

CHP Çeşme İlçe Kongresi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın 2024 yerel seçimlerini işaret ederek ''Bursa, Balıkesir ve Konya’yı bile alacağız’’ ifadeleri siyaset gündeminde büyük yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece Konya’yı değil, Tüm Türkiye’yi kaybeden CHP’nin kendi tabanından da tepkiler gün geçtikçe büyüyor.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Öztrak’ın Konya, Bursa ve Balıkesir’e dair dikkat çeken açıklamalarını şifrelerini SuperHaber YouTube kanalında masaya yatırdı.

Bozkurt, CHP’nin içinde bulunduğu durumu çözemez ve ittifak dengesini kaybeder ise 2019’da kazandığı illeri de kaybedeceğini öne sürdü.

''KONYA'YI ALMALARI ZOR, BURSA VE BALIKESİR'İN OY ORANLARI DAHA YAKIN''

31 Mart 2019 Balıkesir, Bursa ve Konya yerel seçim sonuçları ile 2023 meclis seçim sonuçlarının analizini yapan Bozkurt, ‘’Konya’da büyük fark var. CHP’nin Konya’yı alması zor gözüküyor. 2019 seçimlerine göre 2023 meclis seçimlerinde makas açılmış. Bursa’da da işleri zor. Balıkesir’de bir şans var ama parti içindeki sorunları çözerler ise… Konya’yı almaları çok zor. Bursa ve Balıkesir’in oy oranları daha yakın ama orada sıkıntılar var. Bırakın oraları almayı kazandıkları yerleri bile kaybedecekler.’’ sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt’un çarpıcı analizleri SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP'li Öztrak'ın 'Konya' çıkışı! Muhaliflerin isyanını Ceyhun Bozkurt seslendirdi! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt CHP Faik Öztrak yerel seçim 2023 Seçimleri AK Parti Millet İttifakı Cumhur İttifakı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.