CHP'li Özgür Özel'den skandal gönderme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hitler'e benzetti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Hitler benzetmesinde bulundu. Sosyal medya paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki ziyareti sırasında mikrofonu alarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde konuşan küçük çocuğu hatırlatan Özel, "Dünya siyaset tarihinde ise buna başvuranlar hep diktatörlerdi ve en bilindikleri ise Adolf Hitler'di..." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında elinden mikrofonu alarak Kemal Kılıçdaroğlu'na sözler sarf eden çocuk olayına ilişkin skandal bir paylaşımda bulundu.

Twitter'dan Adolf Hitler'in çocuklarla fotoğrafını yayınlayan CHP'li Özel, paylaşımında, "Türkiye siyasetinde çocukları propagandaya alet eden, buna tenezzül eden bir lider hiç olmadı. Dünya siyaset tarihinde ise buna başvuranlar hep diktatörlerdi ve en bilindikleri ise Adolf Hitler'di..." yazdı.

CHP'li Özgür Özel'den skandal gönderme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hitler'e benzetti

NE OLMUŞTU?

Trabzon'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sahneye çıkmak isteyen küçük bir çocuğu kırmayarak yanına çağırmış, babası ile ilgili yaşanan bir sıkıntıyı paylaşan çocuk daha sonra mikrofonu alarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde konuşmuştu.

CHP'li Özgür Özel'den skandal gönderme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hitler'e benzetti - Resim : 2


CHP SEÇİM KAMPANYASINDA ÇOCUKLARI KULLANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çocukları propagandaya alet etmekle suçlayarak, Hitler'le bir tutan Özgür Özel'in partisi CHP, 2017'deki halk oylaması öncesinde seçim kampanyasında "Geleceğim için hayır" sloganı ve çocuk görselleri ile duyurmuştu.

 

CHP'li Özgür Özel'den skandal gönderme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hitler'e benzetti ile ilgili etiketler Özgür Özel Adolf Hitler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.