CHP'li Özgür Özel'den hadsiz benzetme: AK Partili seçmene "hırlıyorlar''

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı yayında haddini aşan sözlere imza attı. Özel yaptığı açıklamada Başkan Erdoğan'a yönelik hadsiz bir benzetme yaparken aynı zamanda AK Parti'ye gönül veren kişileri de hedef tahtasına koydu.

6'lı Koalisyon'un da adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinde görev alan Özgür Özel katıldığı canlı yayında hadsiz bir benzetmeye imza attı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KARŞI HADSİZ SÖZLER

CHP Grup Başkanvekili Özel seçimlere günler kala provokatif bir açıklamaya yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik siyaset ve ahlak dışı ifadeler kullandı.

CHP'li Özgür Özel'den hadsiz benzetme: AK Partili seçmene "hırlıyorlar''

"HIRLIYORLAR" DİYEREK KÖPEK BENZETMESİ YAPTI

Özel yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve temsil ettiği milyonlara "hırlıyorlar" diyerek köpek benzetmesi yaptı.

#HADDİNİBİLÖZGÜRÖZEL ETKİLETİ BİR ANDA GÜNDEM OLDU

Özel'in yaptığı bu benzetme sosyal medyada büyük tepki çekerken #HaddiniBilÖzgürÖzel etiketiyle kısa sürede çok sayıda paylaşım yapıldı.

CHP'li Özgür Özel'den hadsiz benzetme: AK Partili seçmene "hırlıyorlar'' ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.