CHP'li Özgür Özel'den Erdoğan'a çirkin imalar....

Türk siyaseti bugün seviyesizlikte en dip noktaları gördü.. CHP'nin ağzı bozuk Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin imalarda bulundu!

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazar günü yaptığı market alışverişini gündeme taşıdı.

Özel söz konusu görüntülere ilişkin, "Market arabasına et koyamadıktan sonra o arabayı yürütmeye kalkma. Sofrada yangın var, mutfakta yangın var, cüzdanda yangın var, memlekette yangın var ama Tayyip Bey gofret alarak saçını tarıyor" ifadelerini kullandı.

'MEMLEKETTE YANGIN VAR AMA TAYYİP BEY SAÇINI TARIYOR'

Açıklamasının devamında siyasi üslubunu çirkinleştiren Özgür Özel, halk arasında kullanılan bir deyişi Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden dillendirerek, çirkin imalarda bulundu.

Özel tepki toplayan şu ifadeleri kullandı;

"İçinde et, süt, yumurta yok. Abur cubur gofret var. Millete layık gördüğü arabaya et, süt koymayan cumhurbaşkanının milletle irtibatı kesilmiştir. Market arabasına et koyamadıktan sonra o arabayı yürütmeye kalkma. Sofrada yangın var, mutfakta yangın var, cüzdanda yangın var, memlekette yangın var ama Tayyip Bey gofret alarak saçını tarıyor."

CHP'li Özgür Özel'den Erdoğan'a çirkin imalar.... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel CHP chp grup başkanvekili
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.