CHP'li Özgür Özel, 15 Temmuz tutuklularını ziyaret etti: Vatandaşlar tepki gösterdi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bakırköy ve Silivri cezaevlerinde 15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olayları davasının tutuklularını ziyaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olayları davasının tutuklularını ziyaret etti.

Özel, ziyaretlerinin ardından Bakırköy Cezaevi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gezi'den dolayı tutuklanan Mücella Yapıcı, Mine Özerden, Çiğdem Mater'i ziyaret ettim. Sabahleyin de Silivri Cezaevi'nde Can Atalay, Osman Kavala, Selçuk Kozağaçlı, Tayfun Kahraman ve Hakan Altınay'a ziyarette bulundum.'' dedi.

Akın Gürlek'in Adalet Bakan Yardımcılığı'na atanmasına tepki gösteren Özel, cezaevi ziyaretlerinin ana konusunun bu atama olduğunu kaydetti.

 VATANDAŞTAN ÖZEL'E TEPKİ

Öte yandan, açıklama yapılacak alandaki bazı kişiler, kendilerine selam veren Özel'e tepki gösterdi.

Bir vatandaş Özel'e, "Ortaklarınıza dikkat edin. Sus diyemezsiniz, bu hareket ne? Vatandaşım, bana 'nasılsınız?' dediğin zaman ben kötüyüm. Sizin yönetim tarzınızdan kötüyüm, ortaklarınızdan kötüyüm, davacıyım, şikayetçiyim. 6'lı yöneteceksiniz ya, yönetime adaysanız ya, ülkeyi yöneteceksiniz ya." dedi.

 

CHP'li Özgür Özel, 15 Temmuz tutuklularını ziyaret etti: Vatandaşlar tepki gösterdi ile ilgili etiketler Bakırköy cezaevi 15 Temmuz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tutuklu gezi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.