CHP'li Özel Bakan Soylu'ya 'Çakal' dedi! Soylu: İnşallah hakim cezai ehliyet verir

Bütçe görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulu'nda yine gerilim arttı. Kürsüye çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'çakal' deyince ortalık karıştı. Özel'e "Çakal sensin, şerefsiz" diyen Bakan Soylu, suç duyurusunda bulunacağını söyledi. AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yumruklu arbede yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sürerken gerginlik doruk noktasına ulaştı.

TBMM'de söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'çakal' sözleriyle hakaret etti.

Bu hakarete çok sert tepki gösteren Bakan Soylu, "Çakal sensin, şerefsiz" ifadelerini kullandı. Çevresindekilerin sakinleştirmeye çalıştığı Bakan Soylu, CHP'li Özel hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyerek, "Şahsıma hakaret eden Özgür Özel'i mahkemeye vereceğim. İnşallah hakim cezai ehliyet verir de ceza alabilme şansı olur." dedi.

Tansiyonun yükseldiği diyalog sonrasında AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yumruklu arbede yaşandı.

CHP'li Özel Bakan Soylu'ya 'Çakal' dedi! Soylu: İnşallah hakim cezai ehliyet verir ile ilgili etiketler Özgür Özel Süleyman Soylu TBMM Genel Kurulu çakal arbede

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.