CHP'li Nilüfer Belediyesi'nde eşe dosta maaş kıyağı! Başkan Yardımcısı Osman Ayradili, eşini belediyede işe aldı!

CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nde akraba kıyağı yapıldığı ortaya çıktı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Osman Ayradilli 2 yıl önce görkemli bir törenle evlendiği eşini belediyede işe soktuğu ortaya çıktı. Aylık 25 bin TL belediyeden maaş alan çift bu maaşı yeterli görmemiş olacak ki Ayradilli'nin, eşini pek çok etkinlikte görevlendirerek ek ödemelerden de faydalanmasını sağladığı öğrenildi.

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem ve Yardımcısı Osman Ayradilli'nin başta eşi olmak üzere pek çok akraba ve tanıdığı işe soktuğu iddia edildi. 

BAŞKAN, KAYIN BİLADERİNİ, YARDIMCISI İSE EŞİNİ İŞE ALDI

CHP'li Başkan Erdem'in başta kayın biladeri olmak üzere çok sayıda yakını ve tanıdığının yanı sıra, Yardımcısı Osman Ayradilli'nin eşi Aslıhan Özaslan Ayradilli'nin de Nilüfer Belediyesi'nde Kentsel Tasarım Danışmanı olarak çalıştığı ortaya çıktı.

 

CHP'li Nilüfer Belediyesi'nde eşe dosta maaş kıyağı! Başkan Yardımcısı Osman Ayradili, eşini belediyede işe aldı!

 

25 BİN TL'NİN ÜZERİNDE MAAŞ ALIYOR

2019 yılında görkemli bir törenle dünya evine giren Ayradilli çifti Nilüfer Belediyesi'nden her ay toplamda 25 Bin TL' nin üzerinde maaş alıyor.

CHP'li Nilüfer Belediyesi'nde eşe dosta maaş kıyağı! Başkan Yardımcısı Osman Ayradili, eşini belediyede işe aldı! - Resim : 2


ETKİNLİKLERE KATILAN AKRABALARA EK ÖDEME KIYAĞI

Nilüfer Belediyesi'ndeki akraba istihdamının yanı sıra aynı tanıdık ve akrabaların akıllara durgunluk veren yöntemlerle ek ödemelerle fonlanması ise bu kadarına da pes dedirtti. Belediyede düzenlenen çeşitli yarışma tarzı etkinliklerde, görevlendirilen yakın isimlere, Raportör, Jüri üyeliği, yardımcı Jüri üyeliği ve hatta Danışman Jüri üyeliği gibi skandal görevler yazıldığı ve bu görevlerden ek ödemeler aldıkları ortaya çıktı.

Kaynak: Sabah / Tuna Çam

 

CHP'li Nilüfer Belediyesi'nde eşe dosta maaş kıyağı! Başkan Yardımcısı Osman Ayradili, eşini belediyede işe aldı! ile ilgili etiketler CHP Belediye Nilüfer maaş Bursa Osman Ayradilli başkan Turgay Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.